top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRSV Sint Antonius Riel

๐Ÿฅ‡Winnaars๐Ÿฅ‡

Vanmorgen vroeg zijn birgit van Geloven, Luna Kastelijn, Jill van Roessel en Maud van Kempen vertrokken naar de mooie locatie van Ruitersportvereniging De Valianten in Heeswijk Dinter voor de laatste competitie wedstrijd. En met succes!

Ditmaal kwamen ze twee keer van start. Eerst de klassieke viertal proef ter voorbereiding voor de Brabantse Kampioenschappen 9 juli. Wat hadden ze een mooie proef neergezet! Hierna hebben ze nog hun kur op muziek gereden en ook dit ging erg goed! Mooi synchroon en geen fouten! Heel knap. Het terrein lag er ook super bij en was fijn om te rijden.

Het klassement bestond uit 5 starts (zowel kur als klassiek). De dames vulde het podium met zowel de 2e als 1e plek. Wat een prestatie! Voor de kur kregen ze een nette score van 68.83% (2e) en de klassieke proef leverde een monsterscore van 75(!)% op (1e)! Met deze mooie prestatie en alle andere werden ze gehuldigd als competitie kampioen! Proficiat!

Het team bedankt Annemiek Viertallen kur op muziek voor de top organisatie! Het was weer heel leuk om mee te doen en tot volgend seizoen!


Recente blogposts

Alles weergeven

๐ŸŒŸ๐ˆ๐ง ๐๐ž ๐ฌ๐œ๐ก๐ข๐ฃ๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ! ๐ŸŒŸ

De kringkampioenen van Kring de Baronie zijn onthuld. Bij de pony's hebben we dit jaar drie kampioenen ๐Ÿ’ช ๐Ÿ†Kringkampioen dressuur D/E L1 - ๐Œ๐š๐ฎ๐ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ซ๐ž๐ค๐ž๐ฅ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐๐ซ๐ข๐ฅ๐ฅ๐š๐ง๐ญ ๐Ÿ†Kring

Comments


bottom of page