top of page

OVER ONZE CLUB

RSV Sint Antonius Riel


Ruitersport Vereniging Sint Antonius Riel bestaat sinds 1942 en is een actieve vereniging met een kleine 100 leden. Onze vereniging is gevestigd in Riel en trekt leden uit Riel en de wijde omgeving: Riel, Goirle, Tilburg, Alphen, Poppel, Baarle-Nassau, Turnhout, Gilze, Rijen, Breda en verder.

We zijn gevestigd op een steenworp van het natuurgebied de Regte Heide, met de heide en bossen die zich perfect lenen voor het maken van een buitenrit. Er is ruime parkeergelegenheid en je kunt gemakkelijk parkeren met trailer of paardenvrachtwagen.

Je kunt bij ons terecht voor allerlei vormen van paardensport; dressuur, springen, SGW, mennen, etc. Er wordt recreatief gereden, maar we hebben ook een flinke groep die regelmatig op wedstrijd gaat. Als je de beschikking hebt over een paard of pony (we zijn geen manege) kun je lid worden.

We beschikken over een eigen rij hal met een professionele bodem, een gezellige kantine, opslagloods met springmaterialen en dressuurringen en een groot terrein met gras voor activiteiten, dressuur, springen, mennen en wedstrijden.

De rij hal is vrijwel altijd beschikbaar om vrij te rijden, tenzij er activiteiten gepland staan of er een clubavond is voor de pony's of paarden. Je kunt ook komen rijden met je eigen instructeur, zolang er rekening wordt gehouden met de andere ruiters.

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor onze leden van onze vereniging en niet-leden. Daarnaast zijn er clubavonden voor de pony's en de paarden, afwisselend voor dressuur als springen.

Wil je graag meer informatie, of lid worden? Vul dan het contact formulier in en we nemen snel contact met je op! 

bottom of page