top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRSV Sint Antonius Riel

Uitslagen RSV St. Antonius Riel

Zaterdag 6 november was in Udenhout de tweede selectie wedstrijd springen voor de paarden. Hier had Isabelle de Groot met Hokus Pokus van de Grenshoeve een 2e prijs van de 32 deelnemers in de klasse L hoogte 1,10/ 1,20 meter. Met Iroma D had zij in de barrage in de Klasse B hoogte 1,10m helaas 5 strafpunten zij had 72 stijlpunten waarmee zij toch nog op een 22e plaats was geëindigd van de 52 deelnemers.

Vanuit onze club waren Janneke Bleeker en Tessa de Groot zondag 7 november al vroeg op pad voor deelname aan Indoor Oosteind klasse L1 dressuur. Beide dames reden weer een sterke proef in een groot deelnemersveld (28 combinaties), dit werd beloond met de 2e prijs voor Tessa en Lente Swing met 201,5 punt en de 3e prijs voor Janneke met Mocca B met 201 punten. Close finish dus voor onze clubgenoten !

Ook Marieke van Gestel en Bianca Daniels waren dit weekend op pad geweest met hun paarden. Bianca was met Gananciosa naar stal Sintels en had daar 2x een 3e plaats met 194,5 en 195,5 punten in de klasse L1. Marieke was met Watch Me na een jaar weer voor het eerst op wedstrijd en ging bij manege Thielen mooi met 4 winstpunten naar huis !

Iedereen weer gefeliciteerd met jullie mooie resultaten !


Comments


bottom of page