top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRSV Sint Antonius Riel

Uitslagen Brabantse kampioenschappen dressuur

Birgit van Geloven kwam afgelopen vrijdag van start in de klasse Z1. Voor zowel pony als amazone nog een vrij nieuwe klasse en daarin wisten ze toch een mooie winstpunt te scoren op de kampioenschappen. Ze kwam met een fijn gevoel de ring uit. Met 60.571% was dit goed voor een 15e plek.

Zaterdag was Geert van Kempen aan de beurt. Hij startte met zijn paard in de klasse L1. Ook voor hem is deze klasse nog vrij nieuw. Het ging boven verwachting goed en wist dan ook een winstpunt te scoren op het kampioenschap. In een sterk deelnemersveld was zijn score van 61.75% goed voor de 26e plek.

Zondag kwamen onze laatste twee (pony) leden aan start op het kampioenschap. Eerst was het de beurt aan Luna Kastelijn. Met haar pony reed ze mee in de klasse L1, ook voor haar is het haar eerste seizoen in deze klasse. Met een tevreden gevoel kwam ze de ring uit en dat werd beloond met een mooie score van 64,750% en een knappe 11e plaats vd 24 starts.

Tot slot kwam Tess Reijmaekers nog van start met haar jonge pony (4 jaar) Coco Chanel in de klasse B. Ook zij was tevreden over hoe de proef was gegaan met nog genoeg verbeterpunten. Ze scoorde daarmee ook een mooie winstpunt (62.75% en een 25e plek in sterk deelnemersveld). Helaas vielen de punten bij 1 jury wat tegen (het percentage is het gemiddelde van 2 jury's) Knap dat Tess z'n jonge pony zelf aan het opleiden is en dan toch al deel mag nemen aan de Brabantse Kampioenschappen!

Proficiat allemaal met deze mooie prestaties! Nu weer op naar het winter seizoen.Comments


bottom of page