top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRSV Sint Antonius Riel

Tess Reijmaekers twee x kringkampioen en Birgit van Geloven reserve kampioen


In het weekend van 11 en 12 december waren voor de pony's in Berkel-Enschot de laatste selectie wedstrijden dressuur verreden. Hierbij waren weer mooie prestaties door onze leden neergezet en mogen ze naar de Brabantse Kampioenschappen ! Proficiat en alvast veel succes toegewenst.

Bij de kleinste maat pony's in de klasse M1/M2 was Tess Reijmaekers met Gladys 1e met 180,5 punten en Kringkampioen ! In de klasse L2 was ze met Sarina KS ook 1e met 186,5 punten en ook weer Kringkampioen !

Bij de grote pony's (DE) was Birgit van Geloven met Eikenhorst's Mariska in de klasse L2 ook 1e met 199 punten en daarmee Reserve Kringkampioen !

In de klasse B was Anne de Roon met Lady Gaga N&A 3e met 203,5 punt.

En in de klasse M2 was Maud van Kempen met haar pony Yillz B 3e met 185 punten, op één punt na net geen reserve kampioen, maar wel mooi door naar de Brabantse Kampioenschappen net als alle andere bovenstaande amazones , nogmaals proficiat !


Op 5 december j.l. heeft Bianca Daniels met Gananciosa wedstrijd gereden bij stal Sintels in Breda, ze had mooie winstpunt in de klasse L1 bij de paarden. 12 december is Tessa de Groot met Lente Swing naar Uden geweest en had daar in de klasse L1 een mooie 3e prijs met 205 punten. Eigenaresse van Lente Swing, Loes van de Riet reed daar ook mee in de tweede proef van de klasse L1,en dat leverde ook een mooie 3e plaats op met 192 punten. Proficiat dames !Comments


bottom of page