top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRSV Sint Antonius Riel

🌼🌸🦄 Ruiterweekend kamp 🦄🌸🌼

In het weekend van 9 tot en met 11 september was het voor RSV St. Antonius uit Riel weer zover; het jaarlijkse ruiterkamp! Vrijdag eind middag werd er verzameld op de kamp locatie, PCK Eersel. Sommige leden namen hun eigen paard/pony mee en andere kozen ervoor om een paard van de manege te huren.

Dit jaar was het thema Hippie, dit kwam terug tijdens de spellen, de versierde ruimte en natuurlijk in de outfits. Na aankomst werd er gelijk gestart met een buitenrit, waarna de rammelende buiken gevuld werden met lekkere frietjes. Voor alle deelnemers was er ook nog een leuke verassing, iedereen kreeg een hele mooie Hippie kamp trui met eigen naam. Gedurende het weekend zijn diverse spellen gespeeld, o.a. gestreden om De Alleskunner bokaal (gewonnen door Birgit), mooie buitenritten gemaakt, gek gedaan en vooral heel veel plezier beleefd met elkaar en de paarden.

Ondanks dat het weer niet altijd even meezat (tot twee keer toe leverde het een nat pak tijdens de buitenrit), was het een zeer geslaagd weekend! Bedankt allemaal en hopelijk tot volgend jaar!


bottom of page