top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRSV Sint Antonius Riel

๐Ÿค Ruiterkamp 2021

Ruiterkamp 2021: het was weer een weekend vol feest, paardjes en gezelligheid!

Dit jaar zijn we naar PCK Eersel geweest, een top accommodatie! Vrijdag avond bij aankomst werd iedereen verrast met een mooi bedrukt kampshirt! Met dank aan Made by Blink voor de mooie bedrukking! Vervolgens zijn we gelijk paarden gaan opzadelen en op een leuke avontuurlijke buitenrit geweest. Vele leuke en smalle paadjes gehad in hele mooie omgeving, de huur paardjes en eigen paardjes deden het ook allemaal erg goed! Nadat de buikjes gevuld waren was het tijd voor het avond programma die begon met een eacaperoom gevolgd door een spannende (spook)tocht. Om 12uur flink gezongen en feest gevierd voor jarige Luna!

Zaterdag ochtend was het na het ontbijt tijd voor een actief spel en voor sommige resulteerde dit spel in een nat pak douchen en hup door naar de lunch, lekker broodje kroket waarna weer een buitenrit op de planning stond. Hierna weer onze cowboy outfits aangetrokken voor het grote cowboy expeditiespel. In twee teams werd gestreden om de winst. Wanneer alle teamleden succesvol door het parcours zijn gekomen waarbij allerlei cowboyvaardigheden op de proef werden gesteld (o.a. pijl en boog schieten, hoefijzer werpen en lasso werpen om een stierenkop) werd op creatieve wijze de totempaal gemaakt! Vooral veel lol, fanatisme en plezier werd er beleeft. Ondeling werd er stiekem een plan gesmeden om leiding in de waterbak te gooien. Voor sommige betekende dit dus wรฉรฉr een nat pak (tja wie wat doet, kan het terug verwachten ) maar vooral wederom weer veel lol! Na opnieuw opgefrist te zijn was het hoog tijd voor een relaxt avondje. Gevult met een heerlijke BBQ, gezelligheid met muziek, kampvuur, zingen en dansen, chillen in een heuse hottube en het officeel welkom heten van de nieuwe kamp meekomers (Wendy en Linn) op grappige wijze.

Na een iets wat korte nacht was alweer de laatste dag aangebroken. Buikjes worden weer gevuld en daarbij wordt direct ook het middag brood gesmeerd. Dit omdat we een dagtocht (3uur) zijn gaan maken met lunchpauze in het bos. Bij terugkomst zat het gezellige weekend er helaas echt op.

Bedankt aan alle dames die mee waren. Op naar volgend jaar!Recente blogposts

Alles weergeven

๐ŸŒŸ๐ˆ๐ง ๐๐ž ๐ฌ๐œ๐ก๐ข๐ฃ๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ! ๐ŸŒŸ

De kringkampioenen van Kring de Baronie zijn onthuld. Bij de pony's hebben we dit jaar drie kampioenen ๐Ÿ’ช ๐Ÿ†Kringkampioen dressuur D/E L1 - ๐Œ๐š๐ฎ๐ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ซ๐ž๐ค๐ž๐ฅ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐๐ซ๐ข๐ฅ๐ฅ๐š๐ง๐ญ ๐Ÿ†Kring

Comments


bottom of page