top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRSV Sint Antonius Riel

๐ŸฅˆRESERVE BRABANTS TEAM-KAMPIOEN ๐Ÿฅˆ

Zondag 5 maart opnieuw naar Schijndel geweest, dit keer voor de Brabants kampioenschappen voor teams !!

De dag begon smorgens met het rijden van de 4-tal proef. Birgit van Geloven, Luna Kastelijn, Jill van Roessel en Maud van Kempen reden een hele mooie synchrone proef. Met 202 en 216.5 punten leverde dat een hele mooie 3e plaats op! Dat was al een heel mooi begin. Ze werden ook aangemoedigd door de andere teamleden: Rubi Huijgevoort en Suus van de Brekel die speciaal daarvoor op en neer zijn gekomen! Wat een teamspirit!!

Bij het 4-tal resultaat wordt vervolgens de resultaten van de twee individuele proeven mee opgeteld. Hiervoor hebben Luna en Rubi hun beste beentje voort gezet

Luna beet hierin het spits af. Helaas had zij de pech dat haar pony bij start van de proef bang was van de vlag die ophing. Hierdoor was er even wat spanning maar dat loste ze knap op en reed stoer door. Het was goed voor een gemiddelde van 182.75 punten!

Daarna was het tijd om de proef van Rubi aan te moedigen. Met haar knappe pony gaf ze een heel mooi beeld en kreeg gemiddeld 197.5 punten. Daarmee leverde ze ook een mooi aandeel aan het team resultaat!

Tot slot was het de buurt aan de jongste van het stel; Suus. Zij had haar beide pony's (Rico Verhoeven en Little Star) meegenomen om het spring onderdeel voor het team te rijden. De kleinste en jongste van het stel, maar wat reed ze twee hele knappe, snelle en goede spring rondes. 2x foutloos, beter kon het niet! Hiermee zorgde Suus ervoor dat het bij elkaar gereden punten aantal (van 4tal en individuele dressuur) niet minder is geworden. Na de sterke ritten van Suus was het nog heel spannend wat de andere teams deden tijdens het springen.

Na een lange maar hele gezellige dag was de prijsuitreiking en mocht het team, de Real Rielse Superstars, de zilvere medaille ophalen! Een hele mooie 2e plaats van de 22 teams, in een heel sterk deelnemersveld, onwijs knap!

Proficiat allemaal! En ook grote dank aan de ouders en iedereen die zijn komen supporten.Recente blogposts

Alles weergeven

๐ŸŒŸ๐ˆ๐ง ๐๐ž ๐ฌ๐œ๐ก๐ข๐ฃ๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ! ๐ŸŒŸ

De kringkampioenen van Kring de Baronie zijn onthuld. Bij de pony's hebben we dit jaar drie kampioenen ๐Ÿ’ช ๐Ÿ†Kringkampioen dressuur D/E L1 - ๐Œ๐š๐ฎ๐ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ซ๐ž๐ค๐ž๐ฅ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐๐ซ๐ข๐ฅ๐ฅ๐š๐ง๐ญ ๐Ÿ†Kring

Comments


bottom of page