top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRSV Sint Antonius Riel

Hippiade

De Hippiade is deze week van start gegaan. Wij zijn als vereniging trots op de leden die hier maar weer mooi hebben mogen starten. Bij de pony's is Tess Reijmaekers met haar pony Gladys mooi 8e geworden (62.5%) vd 18 in de klasse M1/M2 cat AB. Janneke Bleeker is met haar pony Chabalio B 14e geworden (62.521%) in de klasse Z2 cat DE. Bij de paarden mocht Janneke nog een keer aantreden met haar paard Mocca B in de klasse L2. Hier behaalde ze een 16e plaats (63.111%) vd 29. Proficiat dames!

Morgen komen om 16.45 uur ons pony viertal van start op het NK in Ermelo. Na een laatste training deze avond, zijn de meiden en hun pony's er helemaal klaar voor! Naast de begeleiding van commandant Tessa zijn door hulp van Evi en Mariella Ansems en Marian van Eijck de puntjes mee op de i gezet. Aan de voorbereiding kan het niet liggen. Jill Hoezen, Birgit van Geloven, Luna Kastelijn en Maud van Kempen heel veel succes! Zet 'm op!

Vind jij het leuk om ze live te zien schitteren en ze vanuit thuis aan te moedigen? We zullen proberen om via deze pagina tijdens de proef live te gaan, zodat er mee gekeken kan worden vanuit huis!


Comentários


bottom of page