top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRSV Sint Antonius Riel

Geslaagde onderlinge wedstrijd!

Zondag 13 september was op het oefenterrein de jaarlijkse onderlinge wedstrijd met daarna een gezellige en heerlijke bbq. Het weer werkte prima mee en zo was het een mooie, zonnige en gezellige paardensport dag op de rijvereniging.

Deze dag begon met dressuur. Met 16 start in ring 1 en 15 starts in ring 2 (paarden en pony's door elkaar) werd er tegen elkaar gestreden. Bij de paarden ging de winst tweemaal naar Wendy v.d. Borg en bij de Pony's tweemaal naar Maudy Hamers. Ook de overige combinaties wisten mooie punten te rijden. Voor iedere deelnemer was er tevens een halstertouw van dierenvoeders Thielen beschikbaar gesteld, en heeft ook Diervoeders Riel prijzen gesponsord, super leuk!

Na het dressuur werd er een hele mooie pas de deux kür op muziek gedemonstreerd door Jill Hoezen en Maud van Kempen. Deze dames reden geheel uit hun hoofd de proef foutloos op de muziek door en hadden hun pony's keurig voorgesteld wat resulteerde in een mooi beeld om naar te kijken! Vervolgens reed ook de jonge amazone Maud v.d. Brekel een hele nette kür op muziek, knap gedaan!

Na het dressuur stond het springen op het programma. Bij de pony's ging de snelste tijd naar Birgit van Geloven en bij de paarden naar Isabelle de Groot. Tot slot was er nog de mogelijkheid om een vaardigheidsparcours onder de man af te leggen. Ook hierbij was Birgit van Geloven de snelste. Proficiat!

Op de foto staan de drie dames die een mooie Kür op muziek hadden laten zien. v.l.n.r. Maud

, Jill Hoezen en Maud v.d. Brekel.

Comments


bottom of page