top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRSV Sint Antonius Riel

Dancing Queens 2e van Brabant!

Vandaag zijn de teamleden van Dancing Queens (Jill Hoezen, Birgit van Geloven, Luna Kastelijn en Maud van Kempen) afgereisd naar Boxtel voor de finale van de kur op muziek competitie.

Door omstandigheden hadden ze helaas niet een optimale voorbereiding. Desondanks wisten ze samen weer een mooie kur neer te zetten! Wel zaten er dit keer iets meer rommeltjes in. De drie teams die mee deden lagen zeer dicht bij elkaar, met een 3e plek met 74.05% zijn wij zeker trots op onze meiden! (scheelde minder dan 1% met de nummer 1). Uiteindelijk mooi 2e van de competitie geworden! Proficiat! Het waten 3 hele gezellige, leerzame en leuke kur wedstrijden.

Dit was voor Jill Hoezen haar laatste wedstrijd met haar pony Amaretto. Namens iedereen van het team: Jill nogmaals super bedankt voor al je inzet en de gezelligheid! (En ouders!)

Volgende week komen ze weer aan start op de Brabantse Kampioenschappen in Schijndel. Dan zal Jill van Roessel haar debuut maken in het team. Zaterdag 4 maart is de kur op muziek en 5 maart teamkampioenschap. Succes allemaal!

Comentários


bottom of page