top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRSV Sint Antonius Riel

BRONS voor het pony viertal klasse L op de hippiade! ๐Ÿฅณ๐Ÿฅ‰

Gisteren middag zijn Birgit van Geloven, Luna Kastelijn, Jill van Roessel, Maud van Kempen en commandant Tessa de Groot afgereid naar Ermelo voor het Nederlands kampioenschap afdelingsdressuur.

Hun teammotto is; alles voor het team! En dat was zeker weer van toepassing om รผberhaupt van start te kunnen gaan op het NK. 3 van de 4 amazones hebben namelijk hun vakantie aangepast om dag voor het NK nog 1x samen te kunnen trainen (na 2 weken van niet trainen) en om de wedstrijd zelf mee te kunnen doen. Wat een teamspirit! En het was lekker rustig, want Jill en Maud waren vergeten hun stem mee te nemen van hun vakantie (ofja feest) plek.

Om half 4 kwamen de meiden aan start. Ze reden een mooie proef, zonder grote fouten, maar met her en der wel paar kleine rommeltjes (we moeten kritisch blijven ). Hierna werd 'Camping RSV St. Antonius' opgezet bij de trailers en de bbq aangestoken. Ondertussen was ons resultaat toegevoegd aan de tussenstand. Flink gejuich want St. Antonius nam de leiding over!! Tijdens het smullen van de broodjes hamburger was het enorm spannend wat de concurrentie bleef doen. Tot de laatste 3 starts stonden de meiden nog steeds op nummer รฉรฉn!!! We wisten dat de laatste 3 teams sterk waren, dus dat maakte het extra spannend. Na lang wachten was de einduitslag bekend, een hele mooie 3e plaats voor onze meiden!!!

Om 7uur was de prijsuitreiking. Netjes in tenue mochten ze het podium op om de medaille, strik en beker in ontvangst te nemen. Met muziek en flink applaus was het een mini feestje!

Kortom. Het was weer een fantastische dag. Een mooie afsluiter van een (wederom) goed, succesvol en bovenal gezellig seizoen!

Nog speciale dank aan de ouders voor alle inzet, ook zij hebben veel over voor het team en dank aan de support vanuit thuisfront (appjes en super leuk dat we zagen dat enkele leden ons mee volgde via live verbinding)

Op naar het indoor seizoenRecente blogposts

Alles weergeven

๐ŸŒŸ๐ˆ๐ง ๐๐ž ๐ฌ๐œ๐ก๐ข๐ฃ๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ! ๐ŸŒŸ

De kringkampioenen van Kring de Baronie zijn onthuld. Bij de pony's hebben we dit jaar drie kampioenen ๐Ÿ’ช ๐Ÿ†Kringkampioen dressuur D/E L1 - ๐Œ๐š๐ฎ๐ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ซ๐ž๐ค๐ž๐ฅ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐๐ซ๐ข๐ฅ๐ฅ๐š๐ง๐ญ ๐Ÿ†Kring

Comments


bottom of page