top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRSV Sint Antonius Riel

𝐙𝐞𝐞𝐫 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬𝐯𝐨𝐥 𝐰𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝 𝐨𝐩 𝐝𝐞 𝐁𝐫𝐚𝐛𝐚𝐧𝐭𝐬𝐞 𝐤𝐚𝐦𝐩i𝐨𝐞n𝐬𝐜𝐡𝐚𝐩𝐩𝐞𝐧: 𝐆𝐎𝐔𝐃 𝐞𝐧 𝐁𝐑𝐎𝐍𝐒 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐩𝐨𝐧𝐲'𝐬!

Afgelopen weekend ( 20-21 januari 2024) gingen in Schijndel de Brabantse Kampioenschappen van start met op zaterdag de kür op muziek voor pony en paarden 4 tallen. Op zondag waren de team kampioenschappen voor de pony’s.



Zaterdag kwam als eerste het pas samengestelde 4-tal van de paarden aan start.


Dit team bestaat uit Nora van Dongen met Evita, Tessa de Groot met (leenpaard) Erindo,  Jill Hoezen met O’Niro en Wendy Hoezen met Amaretto. Het was pas de tweede wedstrijd voor dit viertal , er zit nog veel verbetering in maar zetten voor nu een goede proef neer, een 3e plaats van de 5.



Nora had nog hele lekkere zelfgebakken brownies meegenomen, heerlijk en gezellig hebben de dames het gehad zo samen!



Daarna was het de beurt aan de pony’s.  Die reden in hun  super mooie nieuwe outfit een hele mooie proef, en werden met een mooie score van 68,667 BRABANTS KAMPIOEN !! 🥇


Proficiat Maud van Kempen met Jillz B, Maud van den Brekel met Daniëlla, Luna Kastelijn met Proud Princess en Birgit van Geloven met Mariska. En commandante Tessa de Groot.



Zondag verzamelde de meiden alweer vroeg in schijndel om elkaar aan te moedigen. Eerst reed Suus van den Brekel met Little Star een nette dressuurproef, en werd hiermee knap 7e. Daarna stond de 4 tal proef op het programma. Zowel Maud van den Brekel als Birgit reden nu op een andere pony mee.  In deze samenstelling was er nog niet getraind. Ze zetten des al niet te min toch weer een mooie proef neer, met helaas een paar kleine storingen maar die nog wel goed was voor de 4e plaats van de 15 4-tallen.



Hierna reed Maud van den Brekel met Briljant nog een nette individuele proef die goed was voor de 3e plek. Tot slot sprong Suus nog 2x een nette ronde. Daarmee pakte het team BRONS 🥉 in de totaal uitslag !



Het was een hele gezellige, sfeervolle dag! Waar de paardensport tegenwoordig veel individueel gericht is, draaide het dit weekend echt op samen presteren en plezier hebben! 💖




bottom of page