top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRSV Sint Antonius Riel

๐ƒ๐ž๐›๐ฎ๐ฎ๐ญ ๐ฏ๐š๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ฉ๐š๐š๐ซ๐๐ž๐ง ๐ฏ๐ข๐ž๐ซ๐ญ๐š๐ฅ ๐“๐ž๐š๐ฆ '๐…๐จ๐ฎ๐ซ ๐‘๐ž๐š๐ฅ' ! ๐ŸŽถ 14-01-2024

Afgelopen zondag zijn 4 amazones van onze rijvereniging afgereisd naar Erp voor hun eerste paarden viertal (kรผr op muziek) wedstrijd.

Het team bestaat uit (v.l.n.r.) : Tessa de Groot met (leenpaard) Erindo, Nora van Dongen met Evita, Wendy van den Borg met Amaretto en Jill Hoezen met O'niro.

Als club vinden we het natuurlijk super leuk dat we nu ook, naast de pony's, weer een paarden viertal hebben! Wederom een viertal die uitkomt voor onze vereniging uit Riel (vandaar ook de teamnaam: Four Real )

Ondanks dat dit team nog niet zo heel lang aan het trainen is samen en ze nog een jong paard in het midden hebben, hebben ze al een hele nette kรผr op muziek laten zien. Leuk en gezellig om samen op pad te zijn en te presteren. De kop is eraf, de sfeer zit er goed in dus hop naar de volgende wedstrijd!naar de volgende wedstrijd!

Recente blogposts

Alles weergeven

๐ŸŒŸ๐ˆ๐ง ๐๐ž ๐ฌ๐œ๐ก๐ข๐ฃ๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ! ๐ŸŒŸ

De kringkampioenen van Kring de Baronie zijn onthuld. Bij de pony's hebben we dit jaar drie kampioenen ๐Ÿ’ช ๐Ÿ†Kringkampioen dressuur D/E L1 - ๐Œ๐š๐ฎ๐ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ซ๐ž๐ค๐ž๐ฅ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐๐ซ๐ข๐ฅ๐ฅ๐š๐ง๐ญ ๐Ÿ†Kring

Commentaires


bottom of page