Zoeken
  • RSV Sint Antonius Riel

Corona Sluiting

Beste leden,

Om verdere verspreiding van het corona virus tegen te gaan en een onhoudbare druk op de zorg te voorkomen, heeft het kabinet de bestaande maatregelen tot en met dinsdag 28 april verlengd. Dit betekend dat ook wij als vereniging onze genomen maatregelen dienen te verlengen.

Onderstaand een overzicht van de maatregelen die voor onze rijvereniging gelden tot en met 28 april:

  • De gehele accommodatie is helaas tot die tijd gesloten, Dit geldt ook voor Idefix, ook zij hebben alle lessen en activiteiten tot dan geannuleerd.

  • Logischerwijs vervallen hierdoor ook de clublessen in de maand april. Wij hopen dat we vanaf mei (bij groen licht) het uiteraard weer verder op kunnen pakken.

  • Activiteiten (zoals workshop sieraden maken van paardenhaar) mogen niet plaatsvinden. Wij hopen dat we hierna weer volop leuke activiteiten mogen en kunnen organiseren met enthousiaste deelnemers!

Wij houden de ontwikkelingen met betrekking tot het corona virus en de maatregelen die genomen dienen te worden nauwlettend in de gaten. Mocht er in deze periode aanpassingen komen op de gestelde maatregelen, horen jullie dit uiteraard van ons.

Voor nu hopen wij op jullie begrip en vragen jullie goed op elkaar en de gestelde maatregelen te letten. Samen staan we sterk !

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Geert, Bernard, Geert, Anne en Tessa


Onze Sponsoren:

1/3