top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRSV Sint Antonius Riel

๐Ÿฅ‡๐ŸŽ‰ BRABANTS KAMPIOEN KรœR OP MUZIEK VIERTAL KLASSE BCDE- L ๐ŸŽ‰๐Ÿฅ‡

Vandaag is het viertal van start gekomen op de Brabantse Kampioenschappen kรผr op muziek in Schijndel. Omdat Jill Hoezen helaas al 18 jaar is mag ze niet meer deelnemen bij de pony's, daarvoor in de plaatst is Jill van Roessel het team komen versterken (Jill Hoezen was er wel bij om iedereen te helpen en te supporten, heel fijn en gezellig).

Doordat Jill van Roessel nog maar weinig met het team/de kรผr had kunnen trainen, is in de afgelopen week ieder vrij moment gepakt om nog samen te oefenen. Dat was vandaag mooi terug te zien; de meiden gingen er volledig voor, vol focus en met plezier de proef in! De kรผr verliep goed, her en der een klein foutje maar dat werd creatief en vakkundig door de dames opgelost. De jury gaf complimenten voor de mooie lijnen, had genoten van de proef wat goed was voor een mooie score van 72.167% (stonden daarmee 2% los).

Meiden (birgit van Geloven, Luna Kastelijn, Jill van Roessel, maud van Kempen) proficiat met deze mooie prestatie!

Morgen gaan we weer op pad, dan zijn de team kampioenschappen! Succes allemaal


Recente blogposts

Alles weergeven

๐ŸŒŸ๐ˆ๐ง ๐๐ž ๐ฌ๐œ๐ก๐ข๐ฃ๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฌ! ๐ŸŒŸ

De kringkampioenen van Kring de Baronie zijn onthuld. Bij de pony's hebben we dit jaar drie kampioenen ๐Ÿ’ช ๐Ÿ†Kringkampioen dressuur D/E L1 - ๐Œ๐š๐ฎ๐ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ซ๐ž๐ค๐ž๐ฅ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐๐ซ๐ข๐ฅ๐ฅ๐š๐ง๐ญ ๐Ÿ†Kring

Comments


bottom of page